Vanaf nu ben ik werkzaam voor mijzelf in Media land. Ik ben niet overtuigd van het huidige media beleid of de organisaties, vind dat er te veel schapen zijn die braaf volgen, terwijl we langzaam aan steeds sneller aan het afbrokkelen zijn in onze maatschappij. Op welk vlak dan ook. We passen niet (en hebben we ook nooit gedaan) in het jasje en je ziet dat er ook nu daadwerkelijk overal scheuren vallen. Doordat men zich zo krampachtig zich vasthoudt aan hetgeen wat er was, komen we niet verder. Kijk naar de regeringsformatie (2017). Kijk naar beleid wat wordt gemaakt. Er is zoveel kennis, zoveel logica en zoveel meer dan alleen “wat we hebben” dat ik mij niet kan voorstellen om het beter te doen.

Klein beginnen, groot eindigen. Ik neem jullie mee in mijn beleving. Vertel wat ik allemaal ga doen, hoe ik het ervaar en beleef, hoe ik er tegen aan kijk. Wat er gaat gebeuren en wat ook niet. Altijd fijn om jouw mening te lezen, maar in het kader van normen en waarden, die we allang vergeten zijn, is bij mij, respect een grote. En de definitie van respect is nog altijd: aanzien, eerbied of waardering, die men heeft of ontvangt voor elkaars kwaliteiten, prestaties of vaardigheden.  Het oorspronkelijke omzien en rekeninghoudend met elkaar.